Clean the hams and cut the oranges into thick slices. Be careful: there may be remnants of feathers in the ham that need to be removed. Preheat oven to 200°C.
Очистите окорока, нарежьте апельсины толстыми кружками. Будьте внимательны: в окороке могут быть остатки перьев, которые необходимо удалить. Разогрейте духовку до 200°C.
Marinate the ham in a mixture of soy and Worcestershire sauce, add salt and pepper and refrigerate for 1 hour.
Замаринуйте окорока в смеси соевого и вустерского соусов, посолите, поперчите и отправьте в холодильник на 1 час.
Place the hams on a baking sheet, add thyme, rosemary, orange slices and place the baking sheet in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
Выложите окорока на противень, дополните тимьяном, розмарином, дольками апельсина и отправьте противень в разогретую до 200°C духовку на 20 минут.
Reduce temperature to 160°C and bake for another 30 minutes.
Убавьте температуру до 160°C и запекайте еще 30 минут.
Serve with your favorite side dish.
Подавайте с любимым гарниром.