Rinse the rice and drain in a colander, let dry. Wash the turkey fillet and veal, cut into large pieces. Peel the onion and cut into 4 parts. Wash the egg and separate the yolk from the white. Wash and finely chop the dill for serving. Prepare the slow cooker.
Рис промойте и откиньте на дуршлаг, дайте просохнуть. Филе индейки и телятину помойте, порежьте крупными кусками. Лук очистите от шелухи и разрежьте на 4 части. Яйцо помойте и отделите желток от белка. Помойте и мелко порежьте укроп для подачи. Подготовьте мультиварку.
Prepare minced meat for hedgehogs. Pass the meat through a meat grinder along with the onion. Add the yolk, salt, pepper to the minced meat, knead well.
Приготовьте фарш для ежиков. Мясо пропустите через мясорубку вместе с луком. В фарш добавьте желток, соль, перец, хорошо вымесите.
Form hedgehogs. Transfer the rice to a flat plate. Roll the minced meat into balls the size of a walnut. Roll in rice, pressing lightly.
Сформируйте ежики. Рис переложите в плоскую тарелку. Из фарша скатайте шарики размером с грецкий орех. Обваляйте в рисе, слегка прижимая.
Prepare steamed hedgehogs. Pour water into the multicooker bowl and set the “Steam” mode. Place the hedgehog blanks in a plastic steaming basket and place them over a bowl of water. Steam the dish for 30 minutes until the meat is done.
Приготовьте паровые ежики. В чашу мультиварки налейте воду, поставьте режим «На пару». Положите заготовки ежиков в пластиковую корзину для готовки на пару, установите над чашей с водой. Готовьте блюдо на пару 30 минут до готовности мяса.
Serve mashed potatoes with a piece of butter as a side dish for steamed hedgehogs. Sprinkle the dish with finely chopped dill.
На гарнир к паровым ежикам подайте картофельное пюре с кусочком сливочного масла. Посыпьте блюдо мелко нарезанным укропом.