First peel the apples and then cut them into pieces. Melt the margarine until it becomes liquid. Prepare a blender, baking sheet and parchment paper.
Предварительно очистите яблоки от кожуры, после чего порежьте их кусочками. Маргарин растопите, чтобы он стал жидким. Подготовьте блендер, противень и пергаментную бумагу.
Prepare the dough. Place the apple pieces in a bowl and use a blender to turn them into a smooth puree. In a separate container, lightly beat the eggs with sugar. Carefully pour in the melted margarine. Add baking powder, vanilla sugar and mix the mixture thoroughly. Then add applesauce and flour to the ingredients and knead the dough.
Приготовьте тесто. Яблочные кусочки переложите в миску и с помощью блендера превратите их в однородное пюре. В отдельной емкости слегка взбейте яйца с сахаром. Туда же аккуратно влейте растопленный маргарин. Добавьте разрыхлитель, ванильный сахар и тщательно перемешайте смесь. Затем добавьте к ингредиентам яблочное пюре и муку, замесите тесто.
Put the hedgehogs to bake. Turn on the oven to preheat to 180 degrees. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper. Form small hedgehogs from the dough, then place them on a baking sheet. Place the baking sheet with the hedgehogs in the oven for 15-20 minutes.
Поставьте ежики выпекаться. Включите духовку разогреваться до 180 градусов. Противень застелите листом пергаментной бумаги. Из теста сформируйте маленьких ежиков, после чего выложите их на противень. Поставьте противень с ежиками в духовку на 15-20 минут.
Serve delicious pastries as a dessert for tea. To make the hedgehogs look more beautiful, sprinkle them with powdered sugar.
Подавайте аппетитную выпечку в качестве десерта к чаю. А чтобы ежики смотрелись красивее, посыпьте их сахарной пудрой.