Thaw the hearts and liver in the refrigerator for 4 hours, rinse well, remove films and veins. Wash the rice and cook until half cooked. Wash the chicken egg. Peel the onions and garlic and chop with a knife. Prepare your meat grinder. Preheat the oven to 180 degrees.
Сердечки и печень разморозьте в холодильнике в течение 4 часов, хорошо промойте, очистите от пленок и жил. Рис помойте и сварите до полуготовности. Куриное яйцо помойте. Репчатый лук и чеснок почистите, измельчите ножом. Подготовьте мясорубку. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat. Pass the hearts, liver and bread through a meat grinder. Leave to brew for 1 hour. Then add egg, onion, garlic, rice, salt, flour and pepper to the minced meat.
Приготовьте фарш. Пропустите через мясорубку сердечки, печень и хлеб. Оставьте на 1 час настояться. Затем добавьте в фарш яйцо, лук, чеснок, рис, соль, муку и перец.
Form hedgehogs. Form small balls from the minced meat, roll each ball in breadcrumbs and fry in vegetable oil over medium heat for 3 minutes on each side.
Сформируйте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, каждый шарик обваляйте в панировочных сухарях и обжарьте на растительном масле на среднем огне по 3 минуты с каждой стороны.
Prepare the hedgehogs. Transfer the hedgehogs to a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Приготовьте ежики. Переложите ежики в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 25 минут.
Serve hedgehogs with liver, sour cream and mashed potatoes.
Подавайте ежики с ливером со сметаной и с картофельным пюре.