Thaw the minced meat completely in the refrigerator. Rinse the rice well and boil until half cooked. Wash the chicken egg. Peel the garlic and onions, chop the onion, and chop the garlic in a press. Wash the apple, remove the peel and core. Preheat the oven to 180 degrees.
Фарш полностью разморозьте в холодильнике. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Куриное яйцо вымойте. Чеснок и репчатый лук почистите, лук порежьте, чеснок измельчите в прессе. Яблоко помойте, удалите кожуру и сердцевину. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat and make hedgehogs. Mix minced meat, onions, garlic, chicken egg, rice, salt and hot pepper. Form small balls from the minced meat. Place them in a baking dish.
Приготовьте фарш и слепите ежики. Смешайте мясной фарш, репчатый лук, чеснок, куриное яйцо, рис, соль и острый перец. Из фарша сформируйте небольшие шарики. Выложите их в форму для запекания.
Make the sauce and bake the hedgehogs. Cut the apple into small cubes. Mix cherry jam, apple and orange juice. Pour the sauce over the hedgehogs. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Сделайте соус и запеките ежики. Яблоко порежьте маленькими кубиками. Смешайте вишневое варенье, яблоко и апельсиновый сок. Залейте соусом ежики. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 40 минут.
Serve hedgehogs with jam and a side dish of noodles.
Подавайте ежики с вареньем с гарниром из лапши.