Peel the pumpkin and remove seeds, grate it and the cheese on a coarse grater. Defrost the minced meat in the refrigerator for 4 hours. Wash the chicken egg. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and garlic, finely chop the onion, pass the garlic through a press. Wash and dry the parsley. Preheat the oven to 180 degrees.
Тыкву очистите от кожуры и семян, ее и сыр натрите на крупной терке. Фарш разморозьте в холодильнике в течение 4 часов. Куриное яйцо помойте. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук и чеснок почистите, лук мелко покрошите, чеснок пропустите через пресс. Петрушку помойте и обсушите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Make minced meat. Combine pumpkin, ground meat, egg, rice, breadcrumbs, one chopped onion, garlic, cheese, salt and cayenne pepper.
Сделайте фарш. Смешайте тыкву, мясной фарш, яйцо, рис, панировочные сухари, одну нарезанную луковицу, чеснок, сыр, соль и кайенский перец.
Prepare the sauce. Heat a frying pan, fry the second chopped onion in vegetable oil over medium heat for 3 minutes. Blend the canned tomatoes with the brine in a blender, add to the onion, and bring to a boil.
Приготовьте соус. Разогрейте сковороду, вторую измельченную луковицу обжарьте на растительном масле на среднем огне 3 минуты. Консервированные томаты перебейте блендером вместе с рассолом, добавьте к луку, доведите до кипения.
Prepare the hedgehogs. Form small balls from the minced meat, place in a baking dish, and pour in the sauce. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Приготовьте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, выложите в форму для запекания, залейте соусом. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 40 минут.
Serve the hedgehogs with pumpkin, garnishing them with parsley leaves.
Подавайте ежики с тыквой, украсив их листиками петрушки.