Defrost the minced meat in the refrigerator for 5 hours. Wash the chicken egg. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the garlic and onions and rinse. Heat the chicken broth. Prepare foil for baking. Preheat the oven to 180 degrees.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Куриное яйцо помойте. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Чеснок и репчатый лук очистите от шелухи и сполосните. Куриный бульон подогрейте. Подготовьте фольгу для запекания. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat and make the hedgehogs. Pass the garlic through a press. Mix minced meat, rice, chicken egg, garlic, salt and pepper. Form small balls from the minced meat, roll each ball in breadcrumbs.
Приготовьте фарш и сделайте ежики. Чеснок пропустите через пресс. Смешайте мясной фарш, рис, куриное яйцо, чеснок, соль и перец. Из фарша сформируйте небольшие шарики, каждый шарик обваляйте в панировочных сухарях.
Bake the hedgehogs. Cover a baking sheet with foil and place the hedgehogs on it. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Запеките ежики. Противень застелите фольгой, выложите на нее ежики. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 25 минут.
Prepare the stir fry and sauce. Finely chop the onion and fry in vegetable oil over medium heat for 3 minutes. Add flour to the onion, stirring constantly, fry for 1 minute. Add the hot broth to the onion and bring to a boil, stirring constantly. Cook for 2 minutes. Add cream and pesto and cook for 1 minute.
Приготовьте обжарку и соус. Репчатый лук мелко покрошите, обжарьте на растительном масле на среднем огне 3 минуты. Добавьте к луку муку, постоянно помешивая, жарьте 1 минуту. Добавьте к луку горячий бульон, доведите до кипения, постоянно помешивая. Варите 2 минуты. Добавьте сливки и соус песто, варите еще 1 минуту.
Prepare hedgehogs with pesto sauce. Place the hedgehogs into the sauce, mix gently, and simmer under a closed lid over low heat for 5 minutes.
Приготовьте ежики с соусом песто. В соус переложите ежики, аккуратно перемешайте, томите под закрытой крышкой на медленном огне 5 минут.
Serve hedgehogs with pesto sauce and a side dish of pasta.
Подавайте ежики с соусом песто с гарниром из макарон.