Boil the rice in salted water until tender, rinse under cold water and mix thoroughly with rice vinegar. Peel the avocado, cucumber and cut into medium pieces. Cut the salmon into long slices. Prepare the mat: wrap it in cling film.
Отварите рис в подсоленной воде до готовности, промойте под холодной водой и тщательно перемешайте с рисовым уксусом. Очистите авокадо, огурец и нарежьте средними брусками. Лосось нарежьте длинными слайсами. Подготовьте циновку: оберните ее пищевой пленкой.
Place a sheet of nori on the mat, spread rice over the surface of the sheet. Turn the nori over and add cheese, avocado and cucumber. Roll up the mat and form a roll, pressing the filling evenly and lightly tucking the sides.
Выложите на циновку лист нори, распределите по поверхности листа рис. Переверните нори, выложите сыр, авокадо и огурец. Сверните циновку и сфоримруйте ролл, равномерно прижимая начинку и слегка подбивая по бокам.
Place salmon on top. Wet a knife with water and cut the rolls into portions, then cover again with the mat and press lightly again. Serve sushi with your favorite toppings.
Сверху выложите лосось. Смочите нож водой и нарежьте роллы на порции, затем снова накройте циновкой и еще раз слегка прижмите. Подавайте суши с любимыми добавками.