Prepare hedgehog foods with cream cheese. Grate the carrots on a medium grater. Peel the onion and chop finely. Boil the rice until half cooked for 10 minutes.
Подготовьте продукты для ежиков со сливочным сыром. Морковь натрите на средней терке. Лук почистите, мелко нарежьте. Отварите рис до полуготовности в течение 10 минут.
Prepare the minced meat. In a frying pan in oil, fry the onions and carrots until golden brown, 5-7 minutes. Add the roast to the meat, add boiled rice, break the egg. Salt and pepper. Stir the minced meat.
Подготовьте фарш. На сковороде в масле обжарьте до золотистого цвета лук и морковь 5-7 минут. Добавьте зажарку к мясу, всыпьте отваренный рис, разбейте яйцо. Посолите, поперчите. Размешайте фарш.
Make the sauce. Pour the milk into a saucepan and bring to a boil over low heat. Add cream cheese little by little and stir. Gradually add flour, stirring constantly. Cook until the mixture thickens. Season with salt and add bay leaf.
Сделайте соус. Молоко вылейте в сотейник, доведите до кипения на слабом огне. Понемногу добавьте сливочный сыр, размешайте. Постепенно добавьте муку, постоянно помешивая. Готовьте до загустения массы. Посолите, добавьте лавровый лист.
Prepare hedgehogs with cream cheese. Make round cutlets from the minced meat. Place in a baking dish. Pour in the sauce. Bake at 170-180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте ежики со сливочным сыром. Из фарша сделайте круглые котлеты. Выложите в форму для запекания. Залейте соусом. Запекайте при 170-180 градусах 30-40 минут.
Place the hedgehogs with cream cheese on plates and serve.
Разложите ежики со сливочным сыром на тарелки и подайте к столу.