Prepare food for hedgehogs with condensed milk. Soften the butter for the cream. Melt the butter for the dough on the stove or in the microwave. Sift the flour.
Подготовьте продукты для ежиков со сгущенным молоком. Размягчите масло для крема. Масло для теста растопите на плите или в микроволновке. Муку просейте.
Make the dough. Beat eggs with vanilla sugar, combine with condensed milk. Add slightly cooled butter, add flour and baking powder in parts. Knead the dough with a structure similar to thick sour cream.
Сделайте тесто. Яйца взбейте с ванильным сахаром, соедините со сгущенкой. Добавьте слегка остывшее масло, всыпьте частями муку с разрыхлителем. Замесите тесто по структуре похожее на густую сметану.
Prepare the base for the cakes. Line a baking tray with baking paper. Pour out the dough, spreading it evenly over the surface. Bake at 180 degrees for 15 minutes until golden brown. Remove the finished cake from the oven. While hot, cut into circles using a glass or tin. Grind the trimmings into crumbs.
Приготовьте основу для пирожных. Застелите противень бумагой для выпечки. Выложите тесто, равномерно распределив его по поверхности. Запекайте при 180 градусах 15 минут до румяного состояния. Готовый корж извлеките из духовки. В горячем виде нарежьте на кружочки с помощью стакана или жестяной банки. Обрезки измельчите в крошку.
Finish cooking the hedgehogs with condensed milk. Mix butter and boiled condensed milk to obtain cream. Coat the cakes on all sides with it and sprinkle with crumbs.
Завершите приготовление ежиков со сгущенным молоком. Смешайте масло и вареную сгущенку для получения крема. Обмажьте им пирожные со всех сторон и обсыпьте крошкой.
Let the hedgehogs with condensed milk soak a little in the cream and serve.
Дайте ежикам со сгущенным молоком немного пропитаться кремом и подайте к столу.