Prepare food for hedgehogs with millet. Cut the meat into pieces. Peel the onion and garlic. Cut the onion into 4 parts. Rinse the millet.
Подготовьте продукты для ежиков с пшеном. Мясо разделайте на куски. Лук и чеснок почистите. Лук разрежьте на 4 части. Пшено промойте.
Make minced meat. Grind the meat through a meat grinder with onions and garlic. Salt and pepper.
Сделайте фарш. Мясо прокрутите через мясорубку с луком и чесноком. Посолите, поперчите.
Prepare the millet. Boil water with millet in an enamel bowl. Drain the water. Replace with fresh one and bring to a boil again. Turn down the heat. Cook for 10 minutes, stirring. Add a little salt.
Подготовьте пшено. Вскипятите в эмалированной посуде воду с пшеном. Воду слейте. Замените на свежую, снова доведите до кипения. Огонь убавьте. Варите 10 минут, помешивая. Немного посолите.
Prepare hedgehogs with millet. Combine ground beef with egg and millet. Form into round balls. Steam for 35-40 minutes.
Приготовьте ежики с пшеном. Говяжий фарш соедините с яйцом и пшеном. Сформируйте круглые шарики. Готовьте на пару 35-40 минут.
Serve the finished hedgehogs with millet with vegetables.
Готовые ежики с пшеном подайте к столу с овощами.