Tagliatelle, campanella, casarecce, malloreddus, radiatore - these are not all types of Italian pasta. According to various sources, there are hundreds of them: some say at least 300, others say as many as 600. But there are even more recipes for making pastes. They are prepared with different vegetables, herbs, all kinds of cheeses, sauces and dressings. An easy version of vegetarian pasta is a dish with beans and cheese. It is quite filling and great for lunch.
Тальятелле, кампанелле, казаречче, маллореддус, радиаторе — лишь малая часть итальянских форм пасты. По разным источникам, их насчитывают сотни: одни говорят минимум о 300 видах, другие — о 600. Еще шире выбор способов приготовления: пасту комбинируют с самыми разными овощами, травами, сырами, соусами и заправками. Один из простых вегетарианских вариантов — паста с фасолью и сыром: она получается питательной и отлично подходит для обеда.
Steps / Шаги:
Boil the tagliatelle in salted water until tender and stir in the butter. Wash the tomato and cut into large cubes, coarsely grate the cheese. Wash the basil and separate the leaves from the stem.
Отварите тальятелле в подсоленной воде до готовности и перемешайте с маслом. Вымойте томат и нарежьте крупными кубиками, крупно натрите сыр. Промойте базилик и отделите листья от стебля.
Heat olive oil in a frying pan, add cheese and curry. Stir in salt and fry for 5 minutes. Then add beans, tomato and simmer for 5 minutes.
Разогрейте в сковороде оливковое масло, добавьте сыр и карри. Перемешайте посолите и обжаривайте 5 минут. Затем добавьте фасоль, томат и тушите в течение 5 минут.
Place the prepared pasta in the pan, stir gently and simmer for 2 minutes.
Выложите в сковороду готовую пасту, аккуратно перемешайте и тушите 2 минуты.
Place the finished pasta on plates, garnish with basil and serve.
Готовую пасту разложите по тарелкам, украсьте базиликом и подавайте.