Thaw the minced meat at room temperature in advance. Rinse the rice several times, drain in a colander, and let the liquid drain. Peel the onions. Prepare cauliflower for a side dish. Prepare a blender and parchment paper.
Заранее разморозьте фарш при комнатной температуре. Рис несколько раз промойте, откиньте на дуршлаг, дайте жидкости стечь. Репчатый лук почистите. Приготовьте цветную капусту на гарнир. Подготовьте блендер и пергаментную бумагу.
Prepare the rice. Pour rice cereal into a saucepan, add water, cook over low heat until the liquid has completely evaporated for 15-20 minutes. Let the rice cool.
Подготовьте рис. Рисовую крупу засыпьте в кастрюлю, залейте водой, варите на слабом огне до полного испарения жидкости 15-20 минут. Дайте рису остыть.
Make mincemeat. Grind the onion in a blender, mix with minced meat, rice, egg, salt and pepper. Make balls.
Займитесь фаршем. Репчатый лук измельчите блендером, смешайте с фаршем, рисом, яйцом, солью и перцем. Слепите шарики.
Fry the hedgehogs on parchment. Cover the pan with parchment paper, place the semi-finished products, close the lid, and simmer over low heat for about 20-25 minutes. At the end of cooking, increase the heat to medium to evaporate excess meat juices.
Пожарьте ежики на пергаменте. Сковороду застелите пергаментной бумагой, выложите полуфабрикаты, закройте крышкой, тушите на слабом огне примерно 20-25 минут. В конце приготовления увеличьте огонь до среднего, чтобы выпарить лишний мясной сок.
Serve hedgehogs on parchment with a side dish of cauliflower.
Ежики на пергаменте подайте к столу с гарниром из цветной капусты.