If you use frozen minced meat, defrost it at room temperature in advance. Boil the rice. Peel the onion and cut into small cubes. Grate cheese to serve.
Если используете замороженный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Отварите рис. Репчатый лук почистите, нарежьте маленькими кубиками. Натрите сыр для подачи.
Prepare the hedgehogs. Combine the minced meat with rice, onion, egg, salt and spices. Mix well and form into small balls. Bread them in flour and fry in a frying pan with butter until golden brown, about 7-10 minutes.
Приготовьте ежики. Фарш соедините с рисом, луком, яйцом, солью и специями. Хорошо перемешайте, сформируйте небольшие шарики. Запанируйте их в муке и обжарьте на сковороде с маслом до румяности около 7-10 минут.
Make béchamel. Fry the flour in a frying pan with butter. Stir constantly and make sure it doesn't get too dark. 3-4 minutes of frying will be enough. Then pour in the milk portionwise, stirring vigorously. Cook until thickened, stirring constantly, for 10-15 minutes. Add salt and spices if desired.
Сделайте бешамель. Обжарьте муку на сковороде с маслом. Постоянно помешивайте и следите, чтобы она не стала слишком темной. 3-4 минут обжарки будет достаточно. Затем порционно влейте молоко, энергично перемешивая продукты. Варите до загустения, постоянно помешивая, в течение 10-15 минут. По желанию добавьте соль и специи.
Finish cooking the dish. Place the hedgehogs into the resulting sauce, cover with a lid and cook for 5-10 minutes.
Завершите приготовление блюда. В полученный соус выложите ежики, накройте крышкой и готовьте 5-10 минут.
Place hedgehogs with bechamel sauce on serving plates and sprinkle with a small amount of grated cheese on top.
Ежики с соусом бешамель выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте небольшим количеством тертого сыра.