Wash the meat, dry with paper towels, cut into small pieces. Peel the onion and cut into two halves. Boil the rice, rinse thoroughly, drain in a colander, and let the liquid drain. Boil the water. Prepare the blender.
Мясо вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте некрупными кусками. Репчатый лук почистите, разрежьте на две половины. Рис отварите, тщательно промойте, откиньте на дуршлаг, дайте стечь жидкости. Вскипятите воду. Приготовьте блендер.
Make hedgehogs. Grind the beef and two onion halves using a blender and place in a bowl. Stir in rice and egg, add salt and pepper to taste. Bring the mixture until smooth. Roll meat balls.
Сделайте ежики. Мясо говядины и две половинки луковицы измельчите при помощи блендера, выложите в миску. Вмешайте рис и яйцо, добавьте соль и перец по вкусу. Доведите массу до однородности. Скатайте мясные шарики.
Boil the hedgehogs. Place the preparations in a saucepan, pour boiling water over them, add the remaining onion halves and bay leaves. Bring to a boil, skim off the foam. Reduce heat to moderate and simmer with lid loosely closed for 30 minutes.
Отварите ежики. Заготовки выложите в кастрюлю, залейте кипятком, положите оставшиеся половинки лука и лавровый лист. Доведите до кипения, снимите пену. Убавьте огонь до умеренного и варите под неплотно закрытой крышкой в течение 30 минут.
Place the hedgehogs in deep plates, pour in the meat broth, and put a spoonful of sour cream in each plate.
Ежики выложите в глубокие тарелки, налейте мясной бульон, положите в каждую тарелку ложку сметаны.