Thaw the minced meat at room temperature in advance. Peel the onions and garlic. Grate the cheese and garlic on a fine grater. Cut the onion into small cubes. Wash the greens, dry them, chop them. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees.
Заранее разморозьте фарш при комнатной температуре. Репчатый лук и чеснок почистите. Сыр и чеснок натрите на мелкой терке. Репчатый лук нарежьте небольшими кубиками. Зелень вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Make the meat base. Mix the minced meat with half the grated garlic and cheese, onion, salt, pepper and 1 tbsp. mayonnaise. Knead the mass thoroughly. Divide into 6 equal parts, roll each into a ball.
Сделайте мясную основу. Фарш смешайте с половиной тертого чеснока и сыра, луком, солью, перцем и 1 ст.л. майонеза. Тщательно вымесите массу. Разделите на 6 равных частей, скатайте каждую в шарик.
Assemble the dish. Grease a heat-resistant dish with oil and place pasta nests. Place a meat ball inside.
Соберите блюдо. Жаропрочную форму смажьте маслом, выложите макаронные гнезда. Внутрь положите по мясному шарику.
Place the nests to bake. Pour the heated broth into the mold and place in the oven for 20-25 minutes.
Поставьте гнезда запекаться. Влейте в форму подогретый бульон, поставьте в духовку на 20-25 минут.
While the nests are baking, make the sauce. In a small bowl, combine the remaining mayonnaise, sour cream, and tomato paste. Stir, add the remaining garlic, salt, and ground black pepper. Mix well again.
Пока гнезда запекаются, сделайте соус. В небольшой миске соедините оставшийся майонез, сметану, томатную пасту. Перемешайте, добавьте оставшийся чеснок, соль, черный молотый перец. Еще раз хорошо перемешайте.
Finish cooking the dish. Remove pan from oven. Grease the nests with sauce, sprinkle the remaining grated cheese on top, and place in the oven for another 20 minutes.
Завершите приготовление блюда. Извлеките форму из духовки. Смажьте гнезда соусом, посыпьте сверху оставшимся тертым сыром, отправьте в духовку еще на 20 минут.
Place hedgehogs with pasta nests on serving plates. Sprinkle chopped herbs on top. Serve hot.
Ежики с макаронными гнездами выложите на порционные тарелки. Сверху посыпьте измельченной зеленью. Подавайте к столу горячими.