Soften margarine and butter at room temperature. Sift the flour through a sieve. Sort the cherries, rinse and dry; if the berries are frozen, defrost them and drain off the excess liquid. Heat the cashews in a frying pan and cool. Place the waffles in a thick bag and crush them using a rolling pin, rolling it over the bag. Brew tea with cherry leaves to serve.
Маргарин и сливочное масло размягчите при комнатной температуре. Муку просейте через сито. Вишню переберите, промойте и просушите, если ягоды замороженные, разморозьте их и слейте лишнюю жидкость. Кешью прокалите на сковороде и остудите. Вафли выложите в плотный мешок и раздробите с помощью скалки, прокатывая ее по мешку. Заварите чай с листьями вишни для подачи.
Prepare the dough. Mix margarine and sour cream in a bowl, mix thoroughly, mix flour with soda in a separate container. Gradually add flour to the margarine and sour cream and knead the dough. Place the dough in the refrigerator for 1 hour.
Приготовьте тесто. Смешайте в миске маргарин и сметану, тщательно перемешайте, муку смешайте с содой в отдельной таре. К маргарину со сметаной постепенно добавляйте муку и вымесите тесто. Поставьте тесто в холодильник на 1 час.
Make the glaze. Mix sugar with cocoa, add butter and milk, heat and cook until sugar dissolves for about 5-7 minutes, cool slightly.
Сделайте глазурь. Сахар смешайте с какао, добавьте сливочное масло и молоко, поставьте нагреваться и варите до растворения сахара примерно 5-7 минут, слегка остудите.
Bake and decorate cookies. Roll the finished dough into a sausage and cut into equal parts. Roll each piece of dough into a circle and place 5 cherries and 1 cashew nut in the middle. Roll each filled piece into a ball. Place the pieces on a baking sheet lined with parchment and bake in a preheated oven at 180 degrees for 20 minutes. Cool, then dip in glaze and roll into waffles.
Испеките и оформите печенье. Готовое тесто раскатайте в колбаску и разрежьте на равные части. Каждый кусочек теста раскатайте в круг и на середину выложите по 5 вишен и по 1 ореху кешью. Скатайте каждый кусочек с начинкой в шарик. На противень, застеленный пергаментом, выложите заготовки и испеките в разогретой духовке при температуре 180 градусов в течение 20 минут. Остудите, затем обмакните в глазурь и обваляйте в вафлях.
Cover the candy bowl with a lacy napkin. Place the finished cookies in a candy bowl, next to them place a gravy boat with cherry jam and a mug of warm herbal tea with cherry leaves.
Застелите конфетницу ажурной салфеткой. Готовые печенье выложите в конфетницу, рядом поставьте соусницу с вишневым вареньем и кружку теплого травяного чая с листьями вишни.