Cut the chicken fillet and pork pulp into pieces and pass through a meat grinder. Peel the onion and chop finely. Wash the champignons and cut them in half, then pass through a meat grinder. Wash the rice and boil until half cooked. Wash the egg. Peel the garlic and pass through a press. To serve, rinse and dry the parsley, then separate the leaves from the stem. Prepare the slow cooker.
Куриное филе и мякоть свинины нарежьте кусками и пропустите через мясорубку. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Шампиньоны помойте и разрежьте пополам, затем пропустите через мясорубку. Рис помойте и отварите до полуготовности. Яйцо вымойте. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Петрушку для подачи промойте и обсушите, затем отделите листья от стебля. Подготовьте мультиварку.
Prepare your hedgehogs. Mix meat, mushrooms, onions and rice. Stir, then add the egg, breadcrumbs, spices and salt. Knead and beat the minced meat. Then form into balls.
Подготовьте ежики. Смешайте мясо, шампиньоны, лук и рис. Перемешайте, затем добавьте яйцо, панировочные сухари, специи и соль. Вымесите и отбейте фарш. Затем сформируйте шарики.
Make apple cider vinegar gravy. Heat olive oil in a frying pan, add garlic and fry until fragrant, about 7 minutes. Add tomato juice, simmer for 10 minutes, add apple cider vinegar, cayenne pepper, salt and nutmeg. Simmer everything together for another 5 minutes.
Приготовьте подливу с яблочным уксусом. В сковороде разогрейте оливковое масло, положите чеснок и обжарьте до появления сильного аромата примерно 7 минут. Добавьте томатный сок, потушите 10 минут, добавьте яблочный уксус, кайенский перец, соль и мускатный орех. Протушите все вместе еще 5 минут.
Bring the hedgehogs to readiness. Place the hedgehogs in the multicooker bowl and pour in the gravy. Close and set the "Stew" program for 40 minutes.
Доведите ежики до готовности. В чашу мультиварки выложите ежики, залейте подливу. Закройте и поставьте программу "Тушение" на 40 минут.
Place the finished hedgehogs in an oval dish, garnish with parsley sprigs, and place slices of bread next to them.
Готовые ежики выложите в овальное блюдо, украсьте веточками петрушки, рядом положите ломтики хлеба.