Wash the pollock fillet and turn it into minced meat using a meat grinder or blender. Wash the rice and cook until half cooked. Place the pickled cucumbers in a colander to drain the brine and chop finely. Peel the carrots, wash and grate on a fine grater. For serving, rinse and dry the dill greens.
Филе минтая помойте и превратите в фарш при помощи мясорубки или блендера. Рис промойте и сварите до полуготовности. Соленые огурцы откиньте на дуршлаг, чтобы стек рассол, и мелко нарежьте. Морковь очистите, помойте и натрите на мелкой терке. Зелень укропа для подачи промойте и просушите.
Make minced meat and form into hedgehogs. Combine minced pollock fillet, rice, carrots, salt and fish seasoning. Form the minced meat into balls and cool them.
Сделайте фарш и сформируйте ежики. Соедините фарш из филе минтая, рис, морковь, соль и приправу для рыбы. Из фарша слепите шарики и охладите их.
Put out the hedgehogs. Place the hedgehogs in a deep frying pan. Pour in the cream, add suneli hops and fish seasoning. Simmer for 20 minutes, then add pickles and simmer for another 10 minutes.
Потушите ежики. В глубокую сковороду выложите ежики. Налейте сливки, добавьте хмели-сунели и приправу для рыбы. Тушите 20 минут, затем добавьте соленые огурцы и тушите еще 10 минут.
Place the finished fish urchins with pickles on a small plate, pour over the sauce in which they were stewed, and garnish with dill sprigs.
Готовые рыбные ежики с солеными огурцами выложите на небольшую тарелку, полейте соусом, в котором они тушились, и украсьте веточками укропа.