Cut the burger bun in half lengthwise. Cut the mozzarella into slices, rinse and dry the salad. Peel the tomato, cucumber, onion and cut into thin slices.
Разрежьте булочку для бургера продольно пополам. Нарежьте моцареллу слайсами, промойте и просушите салат. Помидор, огурец, лук очистите и нарежьте тонкими кружочками.
Salt and pepper the minced meat, mix and form into a cutlet.
Фарш посолите, поперчите, перемешайте и сформируйте котлету.
Fry the cutlet in hot vegetable oil for 3 minutes on one side. Then place mozzarella slices on the fried side and fry on the other side for 4 minutes.
Жарьте котлету на разогретом растительном масле в течение 3 минут с одной стороны. Затем выложите на обжаренную сторону слайсы моцареллы и жарьте с другой стороны 4 минуты.
Fry the bun halves in a dry frying pan until golden brown on each side, coat the inside with mayonnaise.
Обжарьте половинки булочки на сухой сковороде до золотистой корочки с каждой стороны, промажьте майонезом изнутри.
Assemble the burger: place the patty with cheese on the bottom bun, add tomato, cucumber, onion, lettuce and cover with the other half.
Соберите бургер: выложите котлету с сыром на нижнюю булочку, уложите помидор, огурец, лук, салат и накройте второй половинкой.
Secure the top bun with a long wooden skewer.
Зафиксируйте верхнюю булочку длинной деревянной шпажкой.