Defrost chicken fillet in the refrigerator for 3 hours, rinse. Rinse the rice and boil until half cooked. Peel the onions. Wash the tomato and cucumber for serving and cut into thin slices. Boil the water. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, промойте. Рис промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук почистите. Помойте помидор и огурец для подачи и нарежьте тонкими кружками. Воду вскипятите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare your ingredients. Pass the chicken fillet through a meat grinder. Finely chop the onion. Pour boiling water over oatmeal for 5 minutes.
Подготовьте ингредиенты. Куриное филе пропустите через мясорубку. Репчатый лук мелко покрошите. Овсяные хлопья залейте кипятком на 5 минут.
Form hedgehogs. Mix minced chicken, onion, oatmeal, rice, salt and pepper. Form small balls and place them in a baking dish.
Сформируйте ежики. Смешайте куриный фарш, лук, овсяные хлопья, рис, соль и перец. Сформируйте небольшие шарики, выложите их в форму для запекания.
Bake the hedgehogs. Mix sour cream with tomato juice and pour into the mold for the hedgehogs. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките ежики. Смешайте сметану с томатным соком, вылейте в форму к ежикам. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Serve hedgehogs with oatmeal with chopped fresh vegetables.
Подавайте ежики с овсянкой с нарезкой из свежих овощей.