Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and garlic, finely chop the onion, pass the garlic through a press. Wash the chicken egg and beat lightly. Prepare toothpicks. Preheat the oven to 180 degrees.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи, лук мелко покрошите, чеснок пропустите через пресс. Куриное яйцо помойте и слегка взбейте. Подготовьте зубочистки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat. Combine rice, ground meat, onion, garlic, all-purpose seasoning, salt and egg. Form small balls of minced meat.
Приготовьте фарш. Смешайте рис, мясной фарш, лук, чеснок, универсальную приправу, соль и яйцо. Сформируйте небольшие шарики из фарша.
Bake the hedgehogs. Wrap each hedgehog in a strip of bacon. Secure the edges of the bacon with toothpicks. Grease a baking dish with vegetable oil, place the hedgehogs in it and bake them in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките ежики. Каждый ежик оберните полоской бекона. Закрепите края бекона зубочистками. Смажьте форму для запекания растительным маслом, выложите в нее ежики и запекайте их в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Remove the toothpicks from the hedgehogs. Serve bacon and hedgehogs with mashed potatoes.
Уберите из ежиков зубочистки. Подавайте ежики с беконом с картофельным пюре.