Remove bones and skin from the fish and rinse under cold water. Wash the vegetables and peel them if necessary.
Удалите из рыбы кости и кожуру, промойте под холодной водой. Овощи помойте и по необходимости очистите от кожуры.
Remove the center of the pepper and cut into cubes. Grate the carrots. Cut the onion into half rings.
Удалите из перца серединку и порежьте кубиками. Морковь потрите на терке. Лук нарежьте полукольцами.
Heat the frying pan by adding oil. Then fry the onions and carrots for 5 minutes. Then add the diced peppers. And at the very end, diced tomatoes.
Разогрейте сковороду, налив масло. Затем обжарьте лук и морковь в течении 5 минут. Затем добавьте порезанный кубиками перец. И в самом конце помидоры, порезанные кубиками.
Cut the fish into portions and add a little salt. Grease the mold with oil and place the fish on it at a short distance.
Рыбу порежьте на порционные кусочки, немного присолите. Форму смажьте маслом и уложите на нее рыбу на небольшом расстоянии.
Top the fish with prepared vegetables.
Сверху накройте рыбу готовыми овощами.
Preheat the oven to 180 degrees. Then place the dish in the oven and bake until golden brown.
Духовку разогрейте до 180 градусов. Затем поместите блюдо в духовку и запекайте до золотистой корочки.