Prepare the necessary ingredients. Wash the peppers, peel the carrots and onions. Remove the top leaves from the leek. Rinse the pike perch and remove bones if necessary.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Перец помойте, морковь и лук очистите. С лука порей уберите верхние листики. Судака промойте и по необходимости удалите кости.
Cut the onion into half rings, remove the seeds from the pepper and cut into strips. Cut the leek into rings.
Лук порежьте полукольцами, из перца удалите семена и порежьте полосками. Лук порей порежьте кольцами.
Cut the pike perch meat into small pieces. Combine salt and flour and roll pike perch pieces into the mixture. Pour oil into a frying pan and heat. Fry the fish pieces on both sides until golden brown. Check for doneness. Approximate cooking time is 10 minutes. Remove the fish pieces to a paper towel to remove excess fat.
Мясо судака порежьте на небольшие кусочки. Соедините соль с мукой и обваляйте в смеси кусочки судака. В сковороду налейте масло и нагрейте. Обжарьте кусочки рыбы с двух сторон, доведя до золотистого цвета. Проверьте на готовность. Примерное время готовки 10минут. Достаньте кусочки рыбы на бумажное полотенце, для удаления излишнего жира.
Heat the pan by adding oil, then add the chopped vegetables. Salt and pepper.
Разогрейте сковороду, добавив масло, затем положите порезанные овощи. Посолите, поперчите.
Add tomato paste and simmer until done.
Добавьте томатной пасты и тушите до готовности.
Carefully place the prepared vegetables on a plate and place pieces of pike perch on top.
Аккуратно выложите готовые овощи на тарелку, сверху положите кусочки судака.