Prepare the necessary ingredients. Rinse fish and rice under running water. Wash the green onions.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Промойте под проточной водой рыбу и рис. Помойте зеленый лук.
Clean the fish, cut into pieces, season with spices. Place the frying pan on the fire, add oil and heat. Fry the fish until done. Set aside on a separate dish.
Рыбу, очистите порежьте на кусочки, приправьте специями. Сковороду поставьте на огонь, налейте масло и разогрейте. Обжарьте рыбку до готовности. Отложите на отдельное блюдо.
Place the frying pan on the fire, heat the oil and add the rice. Fry the rice until golden brown.
Поставьте сковороду на огонь, разогрейте масло и добавьте рис. Обжарьте рис до золотистого цвета.
Add soy sauce and water. Close the lid and cook until done.
Добавьте соевый соус и воду. Закройте крышкой и варите до готовности.
Add fish to cooked rice. Mix gently with a spatula from bottom to top. And simmer for 3-5 minutes.
Добавьте рыбку в готовый рис. Аккуратно перемешайте лопаткой снизу вверх. И протушите 3-5 минут.
Finely chop the green onions and add to the dish. Sprinkle sesame seeds on top
Зеленый лук мелко порежьте и добавьте в блюдо. Сверху посыпьте кунжутом