Cut the bun lengthwise in half, mix ketchup and mayonnaise until smooth. Wash and dry the lettuce. Peel the tomato and cut into thin slices.
Булочку продольно разрежьте пополам, смешайте кетчуп и майонез до однородной консистенции. Промойте и высушите салат. Очистите помидор и нарежьте тонкими кружочками.
Salt and pepper the minced meat, mix well and form into a cutlet.
Фарш посолите, поперчите, хорошенько вымешайте и сформируйте котлету.
Fry the cutlet in hot vegetable oil (3 minutes on each side).
Обжарьте котлету на разогретом растительном масле (по 3 минуты с каждой стороны).
In a dry frying pan, fry the burger bun until golden brown.
На сухой сковороде обжарьте булочку для бургера до золотистой корочки.
Assemble the burger: place the cutlet on the bottom half, place cheese on top of the meat, then tomato, lettuce and cover with the other half.
Соберите бургер: выложите котлету на нижнюю половинку, поверх мяса разместите сыр, затем томат, салат и накройте второй половинкой.
Secure the top bun with a long wooden skewer and serve.
Зафиксируйте верхнюю булочку длинной деревянной шпажкой и подавайте.