Prepare the necessary ingredients. Rinse the fish under running water, wash the orange and cut in half. Rinse the greens and drain in a colander.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Рыбу промойте под проточной водой, Апельсин помойте и разрежьте пополам. Зелень промойте и откиньте на дуршлаг.
Cut the orange into thin slices.
Апельсин нарежьте на тонкие кружочки.
Pat the fish dry with a paper towel. Season with salt and pepper. Add spices. And leave to marinate for 5-7 minutes.
Рыбу промокните бумажным полотенцем. Посолите и поперчите. Добавьте специи. И оставьте мариноваться на 5-7 минут.
Preheat the oven to 180 degrees. Grease the mold with vegetable oil. Place some of the oranges and herbs on the bottom of the mold
Разогрейте духовку до 180 градусов. Форму смажьте растительным маслом. Уложите на дно формы часть апельсинов и зелень
Place the fish on the oranges. And on top there is another layer of oranges.
На апельсины положите рыбу. И сверху опять слой апельсинов.
Bake in the oven until fully cooked. The fish will begin to exude an incredible aroma and take on a golden color.
Запекайте в духовке до полной готовности. Рыба начнет источать невероятный аромат и приобретет золотистый цвет.