Prepare the necessary ingredients. Wash them. It is better to use young zucchini to prepare this dish. It has a delicate skin and does not require peeling. But the lying one needs to be cleaned
Приготовьте необходимые ингредиенты. Помойте их. Лучше для приготовления этого блюда использовать молодой кабачок. У него нежная кожура и не нужно его чистить. А вот полежавший необходимо очистить
Cut the zucchini into small pieces; if the seeds are very large and there are a lot of them, remove them
Порежьте кабачок на небольшие брусочки, если семена очень крупные и их много удалите их
Finely chop the dill and sprinkle on the zucchini. Finely chop 2-3 cloves of garlic and add to the main dish. Mix everything well.
Укроп мелко порежьте и посыпьте кабачок. 2-3 зубчика чеснока так же мелко порубите и добавьте в основное блюдо. Все хорошо перемешайте.
Pour water into a saucepan and put on fire. Once it boils, add salt, sugar and peppercorns.
Воду налейте в кастрюлю и поставьте на огонь. Как закипит посолите, добавьте сахар, перец горошком.
Place the zucchini tightly in a sterilized jar and slowly fill it with brine. Then add vinegar.
Кабачки плотно уложите в стерилизованную банку и потихоньку заливайте рассолом. Затем добавьте уксус.
Roll up the jar tightly with a lid and turn it over onto the lid, wrap it tightly and leave for a day. Then put it in a cool place.
Банку плотно закатайте крышкой и перевернув на крышку плотно укутайте ее и оставьте на сутки. Затем уберите в прохладное место.