Wash the cauliflower well and peel the carrots. Measure out the required amount of vinegar, sugar, spices.
Цветную капусту хорошо помыть, морковь почистить. Отмерить нужное количество уксуса, сахара, специй.
Cut the carrots and garlic into rings, disassemble the cabbage into inflorescences.
Морковь и чеснок порезать колечками, капусту разобрать на соцветия.
Pour water into a saucepan, add a little salt and put on fire. As soon as the water boils, lower the cabbage for 10 seconds.
Налить в кастрюлю воды, немного подсолить и поставить на огонь. Как только вода закипит, опустить капусту на 10 секунд.
Place the cabbage in a colander and allow excess liquid to drain. Then place tightly in sterilized jars. Decorating with carrots.
Откиньте капусту на дуршлаг и дайте стечь лишней жидкости. Затем плотненько сложить в стерилизованные банки. Украшая морковью.
Prepare the brine. Pour water into a saucepan and put on fire, when it boils add oil, bay leaf, sugar, salt, peppercorns. Mix well until the sugar dissolves.
Готовим рассол. Налейте в кастрюлю воды и поставьте на огонь, как закипит добавьте масла, лавровый лист, сахар, соль, перец горошком. Хорошо перемешайте до растворения сахара.
Pour the prepared brine over the cabbage. And add vinegar. Cover the tanks with a lid. Jars can be sterilized over steam or in the microwave. And put the lids in boiling water.
Залейте капусту готовым рассолом. И добавьте уксуса. Закатайте баки крышкой. Банки можно простерилизовать над паром или в микроволновой печи. А крышки положив в кипящую воду.