Cut the thigh flesh into small strips. Peel the onion and garlic. Cut the onion into thin strips. Peel the carrots and cut into medium pieces. Rinse the rice under cold water.
Мякоть бедра нарежьте небольшими полосками. Очистите лук и чеснок. Лук нарежьте тонкой соломкой. Очистите морковь и нарежьте средними брусками. Промойте рис под холодной водой.
Heat the butter in a frying pan and fry the thigh flesh until golden brown. Add onion, carrots, garlic and fry for another 5 minutes.
Разогрейте в сковороде сливочное масло и обжарьте мякоть бедра до золотистой корочки. Добавьте лук, морковь, чеснок и обжаривайте еще 5 минут.
Reduce heat to low, pour in 200 g of water and tomato paste. Simmer covered for 20 minutes. Then add salt, pepper and turmeric, add the washed rice and pour in the remaining water. Simmer covered for 30 minutes over low heat.
Убавьте огонь до минимума, влейте 200 г воды и томатную пасту. Томите под крышкой 20 минут. Затем добавьте соль, перец и куркуму, выложите промытый рис и влейте оставшуюся воду. Томите под крышкой 30 минут на медленном огне.
Mix the finished pilaf well, remove from heat, leave covered for another 10 minutes, then serve.
Готовый плов хорошо перемешайте, снимите с огня, оставьте под крышкой еще на 10 минут, затем подавайте.