Prepare all ingredients and a saucepan.
Подготовьте все ингредиенты и сотейник.
Dice the carrots, onions, zucchini and tomatoes.
Нарежьте кубиками морковь, лук, кабачок и помидор.
Heat olive oil in a saucepan and add chopped carrots and onions.
В сотейнике разогрейте оливковое масло и выложите порезанную морковь и лук.
After a couple of minutes, add the chopped zucchini. Stir and simmer for 5 minutes.
Через пару минут добавьте порезанный кабачок. Перемешайте и тушите 5 минут.
Add the chopped tomato and cook for a couple more minutes.
Добавьте порезанный помидор, готовьте ещё пару минут.
Add couscous, salt and turmeric.
Всыпьте кускус, добавьте соль и куркуму.
Pour in water, stir and close the lid. Cook for 5 minutes after boiling.
Влейте воду, перемешайте и закройте крышку. Готовьте 5 минут после закипания.
Place the finished dish on a plate and sprinkle with herbs.
Готовое блюдо выложите в тарелку и посыпьте зеленью.
Before serving, I always sprinkle the dish with herbs - it’s not only appetizing, but also healthy!
Перед подачей я всегда посыпаю блюдо зеленью — это не только аппетитно, но и полезно!