Prepare all ingredients, mixing container, baking parchment, baking sheet, towel.
Подготовьте все ингредиенты, емкость для смешивания, пергамент для выпечки, противень, полотенце.
Beat the eggs until fluffy for about 5 minutes.
Яйца взбейте в пышную пену примерно 5 минут.
Add sugar, flour, cocoa, baking powder, salt and mix well.
Добавьте сахар, муку, какао, разрыхлитель, соль и хорошо перемешайте.
Place the dough on greased parchment and place in the oven for 5 minutes at 180 degrees.
Выложите тесто на пергамент, смазанный маслом, и поставьте в духовку на 5 минут при 180 градусах.
Take out the cake and roll it together with the parchment.
Достаньте корж и вместе с пергаментом заверните в рулет.
Cover with a towel until cool.
Накройте полотенцем до остывания.
For the filling, mix cottage cheese, sour cream, sugar.
Для начинки смешайте творог, сметану, сахар.
Unwrap the cooled cake and add the curd mixture.
Разверните остывший корж и выложите творожную массу.
Wrap the roll and put it in the refrigerator.
Заверните рулет и уберите в холодильник.
Before serving, cut the roll into portions.
Перед подачей нарежьте рулет на порционные кусочки.