Prepare all ingredients. Rinse the salmon fillet, herbs and lime well. Preheat the oven to 220 C.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте филе семги, зелень и лайм. Поставьте духовку на разогрев до 220 С.
On a clean cutting board, finely chop the parsley.
На чистой разделочной доске мелко нарежьте петрушку.
In a separate bowl, mix mayonnaise, lime juice, finely chopped parsley, salt and ground black pepper.
В отдельной миске смешайте майонез, сок лайма, мелконарезанную петрушку, соль и черный молотый перец.
Place the salmon fillet on a plate and coat it with the previously prepared sauce.
Выложите филе семги на тарелку и обмажьте ее приготовленным ранее соусом.
Place the salmon in the sauce in the sleeve and tie it on both sides.
Положите семгу в соусе в рукав и завяжите его с обеих сторон.
Place the baking dish in an oven preheated to 220 C for 20 minutes. After this, take out the mold and open the sleeve, let the fish rest for a few minutes. Ready!
Поставьте форму для запекания в разогретую до 220 С духовку на 20 минут. После этого вытащите форму и вскройте рукав, дайте рыбе несколько минут отдохнуть. Готово!
Place the fish in the sauce on a nice plate. Decorate the dish with sprigs of fresh herbs. Serve the dish with any side dish. White wine would be an excellent accompaniment to salmon! Bon appetit!
Выложите рыбу в соусе на красивую тарелку. Украсьте блюдо веточками свежей зелени. Подавайте блюдо к столу с любым гарниром. Отличным дополнением к семге будет белое вино! Приятного аппетита!