Prepare all ingredients. Rinse the salmon fillet and greens well. Wash vegetables and mushrooms. Peel the garlic cloves. Set the oven to preheat to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте филе семги и зелень. Помойте овощи и грибы. Очистите зубчики чеснока. Поставьте духовку на разогрев до 200 С.
On a clean cutting board, chop the garlic cloves. Cut the champignons, onions, tomatoes and bell peppers into small cubes.
На чистой разделочной доске нарежьте зубчики чеснока. Маленькими кубиками нарежьте шампиньоны, репчатый лук, помидор и болгарский перец.
Take a baking dish and grease it with vegetable oil. Place all the chopped ingredients into the mold. Salt and pepper the ingredients to taste.
Возьмите форму для запекания и смажьте ее растительным маслом. Выложите все нарезанные ингредиенты в форму. Посолите и поперчите ингредиенты по вкусу.
Mix all ingredients in a baking dish and place salmon fillets on top. Pepper and salt the fish to taste. Add a few drops of freshly squeezed lime juice.
Перемешайте все ингредиенты в форме для запекания и выложите филе семги сверху. Поперчите и посолите рыбу по вкусу. Добавьте несколько капель свежевыжатого сока лайма.
Place the dish in an oven preheated to 200 C for 20 minutes. Ready!
Поставьте блюдо в заранее разогретую до 200 С духовку на 20 минут. Готов!
First place a layer of vegetables and mushrooms on a beautiful plate. Place the cooked salmon fillet on top of the vegetables. Garnish the dish with herbs and serve. Bon appetit!
Выложите на красивую тарелку сначала слой овощей с грибами. Сверху на овощи выложите приготовленное филе семги. Украсьте блюдо зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!