Prepare all ingredients. Rinse the salmon fillet and greens well. Wash and peel the potatoes. Grate the cheese on a fine grater. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте филе семги и зелень. Помойте и очистите картофель. Натрите сыр на мелкой терке. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Cut the peeled potatoes into slices and place in a baking dish. Coat the potatoes with mayonnaise or sour cream and pour the required amount of milk into the mold. Salt and pepper to taste.
Нарежьте очищенный картофель кружочками и выложите в форму для запекания. Промажьте картофель майонезом или сметаной и залейте в форму нужное количество молока. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the baking dish with potatoes in the oven for 10 minutes. After this, remove and cool the mold and place the salmon fillet in it.
Отправьте форму для запекания с картофелем в духовку на 10 минут. После этого вытащите и остудите форму и положите в нее филе семги.
Chop the spinach leaves and place them on top of the salmon. Spread with mayonnaise and sprinkle with grated cheese on top.
Нарежьте листья шпината и выложите их поверх семги. Промажьте майонезом и сверху посыпьте тертым сыром.
Place the dish in an oven preheated to 180 C for 20 minutes. Ready!
Поставьте блюдо в разогретую до 180 С духовку на 20 минут. Готово!
Cut the potato casserole with salmon into portions and place on a beautiful plate. Garnish the dish with a sprig of herbs and serve. Bon appetit!
Порционно нарежьте картофельную запеканку с семгой и выложите на красивую тарелку. Украсьте блюдо веточкой зелени и подавайте к столу. Приятного аппетита!