Rinse the rice thoroughly until the water runs clear and leave it to absorb moisture for 30 minutes.
Тщательно, до прозрачной воды, промойте рис и оставьте его впитывать влагу на 30 минут.
Cook the rice. To do this, fill it with two glasses of water and place on high heat. Bring to a boil, reduce heat to low, close the lid and cook for another 15 minutes. Place the rice in a colander, stir and leave to cool.
Сварите рис. Для этого залейте его двумя стаканами воды и поставьте на сильный огонь. Доведите до кипения, убавьте огонь до минимума, закройте крышку и варите еще 15 минут. Откиньте рис на дуршлаг, перемешайте и оставьте остывать.
Finely chop the green onions and add them to the canned tuna and sour cream. Mix all ingredients.
Мелко порубите зеленый лук и добавьте его к консервированному тунцу и сметане. Перемешайте все ингредиенты.
Form the warm rice into a cake and place the filling in the center.
Сформируйте из теплого риса лепешку и положите в центр начинку.
Wrap the filling in rice and form a triangular “bun”. To prevent onigiri from sticking to your hands, soak them in salted water.
Заверните начинку в рис и сформируйте “колобок” треугольной формы. Чтобы онигири не прилипали к рукам, смочите их в подсоленной воде.
Cut the nori sheet into 3 x 8 centimeter strips.
Нарежьте лист нори на порционные полоски 3 на 8 сантиметров.
Wrap each onigiri in a strip of nori, place on a plate and serve with soy sauce. Bon appetit!
Оберните каждый онигири в полоску нори, выложите на тарелку и подавайте с соевым соусом. Приятного аппетита!