Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the chicken fillet into cubes and add your favorite spices to taste.
Нарежьте куриное филе кубиками и добавьте любимые специи по вкусу.
Cut the onion into small pieces.
Нарежьте небольшими кусочками лук.
Dice the peppers and tomatoes.
Нарежьте кубиками перец и помидоры.
Boil the pasta.
Отварите макароны.
Drain the water from the bows.
Слейте с бантиков воду.
Fry the chicken.
Обжарьте курицу.
Add vegetables to the chicken and simmer for about 10 minutes.
Добавьте к курице овощи и потушите около 10 минут.
Pour in the cream and add spices to taste.
Влейте сливки и добавьте специи по вкусу.
Transfer the boiled pasta to the chicken and vegetables in cream and simmer for another 10 minutes.
Отваренные макароны переложите к курице и овощам в сливках и потушите еще 10 минут.
I advise you to serve the dish immediately while it is hot. Bon appetit!
Советую подавать блюдо сразу, пока оно горячее. Приятного аппетита!