Prepare all ingredients, deep bowl, immersion blender. Separate the whites from the yolks.
Подготовьте все ингредиенты, глубокую миску, погружной блендер. Отделите белки от желтков.
Add cottage cheese, sugar and yolks to a deep container.
Добавьте в глубокую емкость творог, сахар и желтки.
Combine ingredients in a bowl using an immersion blender.
Смешайте ингредиенты в миске с помощью погружного блендера.
Pour milk over the semolina, melt the butter and add them along with the flour into a container with the cottage cheese, sugar and yolks. Mix well.
Залейте манку молоком, растопите сливочное масло и добавьте их вместе с мукой в емкость к творогу, сахару и желткам. Хорошо перемешайте.
Separately, beat the whites into a thick foam.
Отдельно взбейте белки в густую пену
Gradually add the whipped whites to the resulting mixture.
Постепенно добавляйте взбитые белки в получившуюся смесь.
Mix all the ingredients well again and transfer the mixture to a baking dish.
Хорошо перемешайте все ингредиенты еще раз и переложите массу в блюдо для запекания.
Cooking time depends on the oven power. My oven requires 60 minutes at 180 degrees.
Время приготовления зависит от мощности духовки. Моей духовке требуется 60 минут при 180 градусах.
I love serving this casserole with condensed milk, a real taste from childhood!
Я люблю подавать такую запеканку со сгущёнкой, настоящий вкус из детства!