Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the meat into large pieces, place in a saucepan and bring to a boil on the stove until all the scum comes out.
Мясо нарежьте крупными кусками, положите в кастрюлю и доведите на плите до кипения, чтобы вышла вся накипь.
Then transfer the meat to the pan.
Затем переложите мясо в кастрюлю.
Cut the potatoes into halves, carrots into strips, onions into half rings, chop the garlic and herbs.
Нарежьте картофель на половинки, морковь соломкой, лук полукольцами, измельчите чеснок и зелень.
Place potatoes over meat.
Выложите картофель на мясо.
Then place the rest of the chopped vegetables and herbs on top.
Затем сверху разместите остальные нарезанные овощи и зелень.
Add salt, pepper and bay leaf to taste.
Добавьте соль, перец и лавровый лист по вкусу.
Pour boiling water over everything.
Залейте все кипятком.
Place the pan in a well-heated oven and bring the contents to a boil.
Поместите кастрюлю в хорошо разогретую духовку и доведите содержимое до кипения.
Reduce the temperature to 150 degrees and leave to simmer for 3 hours.
Убавьте температуру до 150 градусов и оставьте томиться на 3 часа.
Before serving, the soup can be decorated with herbs and sour cream. Bon appetit everyone!
Перед подачей суп можно украсить зеленью и добавить сметаны. Всем приятного аппетита!