Rinse the rice under cold water and boil until done. Clean the meat and cut into large cubes, peel the tomatoes and chop finely. Peel the onion and garlic and chop finely. Fry the walnuts in a dry frying pan until golden brown. Wash the cilantro and chop finely.
Промойте рис под холодной водой и отварите до готовности. Очистите мясо и нарежьте крупными кубиками, очистите помидоры и мелко нарежьте. Лук и чеснок очистите и мелко порубите. Обжарьте на сухой сковороде грецкий орех до золотистого цвета. Промойте кинзу и мелко порубите.
Heat vegetable oil in a saucepan and fry the meat in it until golden brown. Add onion, garlic and fry for another 4 minutes.
Растительное масло разогрейте в кастрюле и обжарьте в нем мясо до золотистой корочки. Добавьте лук, чеснок и обжаривайте еще 4 минуты.
Pour water into the pan with the meat, bring to a boil and skim off the foam with a slotted spoon. Then add rice and tomatoes to the broth and cook for 20 minutes over low heat. Add tkemali, suneli hops, salt, stir and leave on the fire for another 5 minutes.
Влейте в кастрюлю к мясу воду, доведите до кипения и снимите пену шумовкой. Затем добавьте в бульон рис и помидоры, варите 20 минут на медленном огне. Добавьте ткемали, хмели-сунели, соль, перемешайте и оставьте на огне еще на 5 минут.
Serve the finished soup with walnuts and chopped cilantro.
Готовый суп подавайте с грецкими орехами и рубленой кинзой.