Rinse the legs well under cold water. Dry and scorch over the fire. Peel the carrots, onions and garlic. Rinse the greens well.
Ножки хорошо промойте под холодной водой. Обсушите и опалите над огнем. Морковь, лук и чеснок очистите. Зелень хорошо промойте.
Put the legs and onions and carrots to cook. The vegetables will give the broth a golden color and add flavor. Salt and pepper the broth.
Поставьте варится ножки и лук с морковью. Овощи придадут бульону золотистый цвет и добавят вкус. Посолите и поперчите бульон.
Cook the meat until done, about 6 hours. Separate the meat from the bone and cut into strips
Мясо варите до готовности примерно 6 часов. Отделите мясо от кости и нарежьте полосками
Drain the broth, check for bones and leave to cool.
Бульон слейте, проверьте на косточки и оставьте остывать.
Place the meat in a dish, cut the garlic into pieces and pour in the broth. Taste the broth for salt and add if necessary.
Мясо переложите в блюдо, порежьте кусочками чеснок и залейте бульоном. Попробуйте бульон на соль и при необходимости добавьте.
Place the finished dish in the refrigerator for 12-15 hours.
Уберите готовое блюдо в холодильник на 12-15 часов.