Prepare all ingredients. Rinse the pike perch fillet well and boil a hard-boiled egg. Rinse the parsley. Peel the shell from a chicken egg.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте филе судака и отварите куриное яйцо вкрутую. Промойте петрушку. Очистите куриное яйцо от скорлупы.
On a cutting board, finely chop the parsley and chop the boiled chicken egg.
На разделочной доске мелко нарежьте петрушку и измельчите отварное куриное яйцо.
Place the pike perch fillet in a saucepan, fill it with water and put it on gas. Bring the water to a boil and cook the fish over medium heat for 20 minutes. Salt the water.
В кастрюлю положите филе судака, залейте его водой и поставьте на газ. Доведите воду до кипения и варите рыбу на среднем огне в течение 20 минут. Посолите воду.
Melt butter in a deep bowl, add herbs and chopped chicken egg. Add lemon juice, salt and ground black pepper. Then mix all the ingredients well.
В глубокой миске растопите сливочное масло, добавьте зелень и измельченное куриное яйцо. Добавьте лимонный сок, соль и черный молотый перец. Затем хорошо перемешайте все ингредиенты.
Place the boiled pike perch on a plate and pour it over the prepared sauce based on butter, chicken egg and herbs.
Выложите на тарелку отварного судака и полейте его приготовленным соусом на основе масла, куриного яйца и зелени.
Place the pike perch fillet on a nice plate. Garnish the dish with fresh herbs and spices to taste. Bon appetit!
Выложите филе судака на красивую тарелку. Украсьте блюдо свежей зеленью и специями по вкусу. Приятного аппетита!