Boil 4 eggs in salted water, cool, peel and cut into small cubes; Beat 2 eggs. Peel the onion and chop finely, rinse the dill and chop. Preheat the oven to 180°C.
Сварите 4 яйца в подсоленной воде, остудите, очистите и нарежьте мелкими кубиками; 2 яйца взбейте. Очистите лук и мелко порубите, промойте укроп и измельчите. Разогрейте духовку до 180°C.
Salt and pepper the minced meat and mix well.
Фарш посолите, поперчите и хорошо вымешайте.
Mix the egg with onion and herbs.
Смешайте яйцо с луком и зеленью.
Make a flatbread of minced meat, place the filling in the center, and form a cutlet. Do the same with the remaining minced meat and filling. Dip the pieces into the egg mixture and bread them in breadcrumbs.
Сделайте лепешку из фарша, в центр выложите начинку, сформируйте котлету. То же самое проделайте с оставшимся фаршем и начинкой. Заготовки окуните в яичную смесь и запанируйте в сухарях.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the cutlets until golden brown. Place them on a baking sheet and place them in the oven for 10 minutes, preheated to 180°C.
Разогрейте на сковороде растительное масло и обжарьте котлеты до золотистой корочки. Выложите их на противень и отправьте на 10 минут в духовку, разогретую до 180°C.
Serve the finished zrazy hot with your favorite side dish.
Подавайте готовые зразы горячими с любимым гарниром.