Wash the chicken meat very well, rinsing between the bones. Peel the carrots, onions and garlic.
Помойте очень хорошо мясо курицы, промывая между костей. Почистите морковь, лук и чеснок.
Put the water on the fire and bring to a boil. As soon as the water boils, lower the meat and remove the foam, reduce the heat. Add salt and pepper to taste.
Поставьте воду на огонь и доведите до кипения. Как вода закипит, опустите мясо и убрав пенку, убавьте огонь. Добавьте соли и перца по вкусу.
Then add onions and carrots. And continue cooking until done. As the meat begins to pull away from the bone, you can remove it and divide it into fibers. We no longer need onions, and carrots can be used for decoration.
Затем добавьте лук и морковь. И продолжайте варить до готовности. Как мясо начнет отходить от кости, можете достать и разделить на волокна. Лук нам больше не понадобится , а морковь можно использовать для украшения.
Place the cut meat in a container, add chopped garlic into petals.
Разделанное мясо поместите в емкость, переложите порезанным на лепестки чесноком.
Drain the broth and strain.
Бульон слейте и процедите.
Pour the broth into the meat in several stages.
В несколько этапов заливайте мясо бульоном.