Rinse the turkey leg well under running water. Peel the carrots, onions and garlic.
Ножку индейки хорошо промойте под проточной водой, Морковь, лук и чеснок очистите.
Divide the meat into parts and set to cook. Pre-salt and pepper.
Мясо разделите на части и поставьте вариться. Предварительно посолив и поперчив.
As soon as the meat boils and foam begins to appear, remove it immediately. The transparency of the jellied meat depends on this.
Как только мясо закипит и начнет появляться пенка, сразу снимайте ее. От этого зависит прозрачность холодца.
After boiling, add peeled vegetables to the meat.
После закипания добавьте к мясу очищенные овощи.
The broth for jellied meat will be ready as soon as the meat begins to pull away from the bone. Remove the meat and cut into pieces. Cut the garlic into slices.
Бульон для холодца будет готов, как только мясо начнет отходить от кости. Мясо достаньте и порежьте на кусочки. Чеснок порежьте на пластинки.
Drain the broth by straining, this will prevent the seeds from getting into the finished dish. Place the meat on the bottom of the form, garlic on top and fill with broth.
Бульон слейте процедив, это предотвратит попадание косточек в готовое блюдо. На дно формы выложите мясо, сверху чеснок и залейте бульоном.
Place in the refrigerator for 8-12 hours.
Уберите в холодильник на 8-12 часов.