Rinse the meat, peel the garlic. Measure out the required amount of gelatin.
Мясо промыть, чеснок очистить. Отмерить необходимое количество желатина.
Pour water into a saucepan and put on fire. Add salt and bring to a boil, skim off the foam. Cook for about 4 hours.
Налить воду в кастрюлю и поставить на огонь. Посолить и довести кипения, снять пенку. Варить около 4 часов.
The meat should come away from the bone during cooking. Cut it into pieces. Finely chop the garlic.
Мясо в процессе варки должно отойти от кости. Нарезать его на кусочки. Чеснок порезать мелко.
Drain the broth and strain through cheesecloth or a colander. Taste for salt and pepper. Add gelatin and let it swell a little. Pour one part of gelatin into 10 parts of broth at room temperature, and then heat it up.
Бульон слейте и процедите через марлю или дуршлаг. Попробуйте на соль и перец. Добавьте желатин и дайте немного набухнуть. Одну часть желатина залить 10 частями бульона комнатной температуры, а затем подогрейте.
Place the pieces of meat in a dish, sprinkle with garlic and pour in the broth.
Кусочки мяса сложите в блюдо, посыпьте чесноком и залейте бульоном.
Place in the refrigerator for a day. The next day, remove excess fat from the jellied meat.
Поставьте в холодильник на сутки. На следующий день уберите с холодца лишний жир.