Rinse the meat well under running, cold water. Peel the onion and garlic.
Хорошо промойте мясо под проточной, холодной водой. Лук и чеснок почистите.
Let the meat cook, add salt. Periodically remove scale from the broth. Cook the meat for about 3 hours.
Поставьте мясо варится, посолите. Периодически убирайте с бульона накипь. Варите мясо порядка 3 часов.
After 30 minutes, add the whole onion, bay leaf and peppercorns.
Через 30 минут добавьте целую головку лука, лавровый лист и перец горошком.
Once the meat is ready, drain the broth through a sieve, add salt and pepper to taste.
Как мясо будет готово, слейте бульон через сито, посолите и поперчите по вкусу.
Remove the meat from the bone and cut into small cubes. Finely chop the peeled garlic.
Мясо освободите от кости и порежьте на мелкие кубики. Очищенный чеснок мелко порежьте.
Place the meat in a deep bowl and add the garlic there.
Положите мясо в глубокую миску и добавьте туда чеснок.
Pour in the broth and refrigerate overnight.
Залейте бульоном и поставьте в холодильник на сутки.