Prepare the ingredients, rinse the meat well under cold running water. Peel the garlic.
Подготовьте ингредиенты, мясо хорошо промойте под холодной проточной водой. Чеснок очистите от кожуры.
Pour water into a saucepan and place on fire. When the water boils, place the meat in the water. This will create less foam. Salt and pepper to taste.
Налейте в кастрюлю воды и поставьте на огонь. Как вода закипит, опустите в воду мясо. Так будет меньше пены. Посолите, поперчите по вкусу.
Finely chop the garlic.
Чеснок мелко порежьте.
Remove the finished meat from the bone and cut into pieces.
Готовое мясо освободите от косточки и порежьте на кусочки.
Strain the broth through a sieve or cheesecloth. Add the required amount of gelatin. Stir and let the gelatin swell a little.
Бульон процедите через сито или марлю. Добавьте необходимое количество желатина. Перемешайте и дайте желатину немного набухнуть.
Place the meat in a beautiful dish. Pour in the prepared broth.
Мясо выложите в красивое блюдо. Залейте подготовленным бульоном.
Place the meat in a transparent container, adding fresh herbs. Then, when serving, you can leave the jellied meat in the form.
Выкладывайте мясо в прозрачную емкость, добавив свежую зелень. Тогда при подаче на стол можно оставить холодец в форме.