Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the lard under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Сало промойте под проточной водой.
Cut the lard into several pieces.
Сало разрежьте на несколько частей.
Add bay leaf, black peppercorns and salt to boiling water. Turn off the heat, stir until the salt is completely dissolved. Leave the prepared brine for 5 minutes.
Добавьте в кипящую воду лавровый лист, черный перец горошком и соль. Выключите огонь, размешайте до полного растворения соли. Готовый рассол оставьте на 5 минут.
Place the lard in a container or jar and place the garlic on top.
Сало сложите в контейнер или банку, сверху положите чеснок.
Pour the prepared brine over the lard.
Залейте сало приготовленным рассолом.
Cover the jar with a lid and leave to salt for three days at room temperature.
Накройте банку крышкой и оставьте солиться на три дня при комнатной температуре.
After the lard is cooked, cut it into thin pieces and serve.
После того, как сало приготовится, нарежьте его тонкими кусочками и подавайте к столу.
You can serve the lard immediately in portions with bread and garlic.
Можно подать сало сразу порционно с хлебом и чесноком.