Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse meat and vegetables under running water. Peel the onions and carrots.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Мясо и овощи промойте под проточной водой. Репчатый лук и морковь почистите.
Place the meat in the slow cooker. Fill it with water, add bay leaf, pepper, onions and carrots.
Положите мясо в мультиварку. Залейте его водой, добавьте лавровый лист, перец, репчатый лук и морковь.
Close the multicooker lid and put the meat on the “Stew” mode for 6 hours.
Закройте крышку мультиварки и поставьте мясо на режим «Тушение» на 6 часов.
After completing the mode, remove the meat from the multicooker, separate from the bone and finely chop.
После завершения режима достаньте мясо из мультиварки, отделите от кости и мелко нарежьте.
Grate the garlic on a fine grater.
Натрите чеснок на мелкой терке.
Place the meat and garlic in a deep dish.
Выложите мясо и чеснок в глубокую форму.
Strain the broth and pour it over the meat. Once the mold has cooled, place it in the refrigerator to set completely.
Бульон процедите и залейте им мясо. Когда форма остынет, поставьте ее в холодильник для полного застывания.
Serve jellied meat with mustard or horseradish. You can also decorate the dish with fresh herbs.
Подавайте холодец на стол с горчицей или хреном. Также можно украсить блюдо свежей зеленью.